Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
nieokreślona
(2)
Placówka
Dobrzyca - Wypożyczalnia
(1)
Dobrzyca - Czytelnia
(1)
Autor
Berger Stanisław (1923- )
(1)
Nowicka Ludmiła
(1)
Szczygłowa Helena
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kuchnia polska
(1)
Owoce
(1)
Warzywa
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Kuchnia polska / [aut. Stanisław Berger et al.]. - [Wyd. 25]. - Warszawa : Państ. Wydaw. Ekonomiczne, 1984 (Warsz : DSP). - 798, [2] s., [64] s. tabl. kolor. ; 25 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dobrzyca - Czytelnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 6P (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dobrzyca - Wypożyczalnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej